Bodega Logo

Maskerad – maskeradtillbehör

Hos oss hittar du allt till maskeradfesten, vi har ett gediget utbud av perukerhattarmaskeradkläder och maskeradtillbehör som passar de flesta temafester.
Välj bland hundratals kläder till både män och kvinnor, vi har både små och lite större storlekar som passar de flesta och naturligtvis har vi i de flesta fall en måttangivelse på den storlek du önskar.
Till dräkten har vi även gott om accessoarer som får din outfit att bli perfekt. På vår sida kan du även se vad andra har tittat på när de har kikat på ett visst klädesplagg eller maskeradtillbehör, ett bra sätt för att få idéer från andra.

Alla teman till din fest och party hittar du om du besöker Bodegas hemsida. Här får du idéer vad du kan ta på dig, hur du kan duka, vilka dekorationer och girlanger du kan använda. Behöver du tillbehör till en dräkt eller till kläder som du redan har hemma behöver du inte leta längre. Vi har även en butik i Göteborg där du får hjälp att hitta rätt detaljer till din maskeradfest

Se alla maskerad artiklar i butik eller online!

Leave a Comment